Futbolcu Hakan Çalhanoğlu, lüks saatlere olan düşkünlüğünü anlattı

Türkiye A Milli Takımı’nın dün Çekya ile oynanan maçta ilk gölünü atan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, lüks saatlere olan düşkünlüğüyle tanınıyor. Çalhanoğlu, özellikle Rolex ve Audemars Piguet marka saatleri tercih ediyor.

TOPLANTIYA 1,9 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ SAATİYLE KATILDI

Geçtiğimiz günlerde lüks saat pazarı Orafix’in düzenlediği toplantıya katılan milli futbolcu, toplantıya, değeri yaklaşık 54 bin Euro olan (1,9 milyon TL ) tamamen sarı altından bir Rolex Daytona saatiyle katıldı.

GELECEĞE YATIRIM OLARAK GÖRÜYOR

Çalhanoğlu, İtalya’ya gittikten sonra lüks saatleri almaya ve biriktirmeye başladığını anlatırken, özellikle çocuklarının geleceğine yatırım olarak gördüğünü dile getiriyor.

Milyonlarca lira değerindeki lüks saatlerini ise maça giderken değil de büyük etkinliklerde taktığını dile getiren Çalhanoğlu, tutkusunu takım arkadaşları Marko Arnautovic , Davide Frattesi ve Marcus Thuram’la da paylaşıyor.

TÜRKİYE SAAT KONUSUNDA DAHA İYİ

Yedi yıldır Milano’da yaşayan Çalhanoğlu, “Saat konusunda Türkiye daha iyi. Görünüşe göre Rolex’leri Türkiye’de bulmak Milano’dan daha kolay çünkü burada daha çok satın alınıyor ve bazı modellerin izini sürmek zorlaşıyor” derken sözlerini de şöyle tamamlıyor; “Ancak gerçekten birini seçmek zorunda kalırsam Audemars Piguet’yi tercih ediyorum çünkü değeri asla düşmüyor.’’

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx