Oppo’nun yeni kulaklıkları kendini gösterdi

Oppo, Enco Air 3 Pro kablosuz kulaklıklarını 2023 yılı Ocak ayında piyasaya sundu. Bu kulaklıklar, aslında Oppo Enco Free 3’ün yenilenmiş haliydi. Şimdi ise Enco Air 4 Pro kulaklıklar, Malezya’nın SIRIM sertifikasyon sitesinde göründü ve yakında çıkış yapması bekleniyor.

TheTechOutlook, Oppo Enco Air 4 Pro‘yu Malezya’nın SIRIM sertifikasyon sitesinde ETEA1 model numarasıyla tespit etti. Ancak, bu sertifikasyon özellikler ve özellikler hakkında herhangi bir bilgi vermemektedir. Oppo Enco Air 3 Pro‘nun özelliklerine göz atarak, yeni modelin neler sunabileceği hakkında fikir sahibi olabiliriz.

Oppo’nun yeni kulaklıkları kendini gösterdi

Oppo Enco Free 3, tasarım olarak Apple AirPods’a benzeyen oval bir şarj kutusuna sahiptir. Özellikle, 12.4 mm bambu fiber sürücüler kullanan ilk TWS kulaklık olarak öne çıkıyor. Bluetooth 5.3 ile bağlanır ve LDAC, LC3, AAC ve SBC kodeklerini destekler.

Bu kulaklıklar, Hi-Res Audio Wireless sertifikasına sahiptir ve Oppo’nun kendi mekansal ses özelliğini, 49 dB’ye kadar ANC ve oyun için 47 ms düşük gecikme modunu sunar. Dokunmatik hareket kontrolleri ve çoklu cihaz bağlantısı sağlar. IP55 derecesine sahip bu kulaklıklar, AAC kodlamasıyla ve ANC kapalıyken, kutu ile birlikte 30 saate kadar, tek başına ise 7 saatlik bir kullanım süresi sunuyor.

Öte yandan, Oppo Enco Air 3 Pro kulaklıklar şu anda Amazon Hindistan’da indirimli fiyatla satışta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx